
Tot en met 27 oktober is Meadow jouw nazomerbar aan de IJssel! Bij mooi weer zijn we nog zoveel open voor koffie, taart, fruitijs, zomerdrankjes, speciaalbieren, cocktails, wijn en bites!
LUXE BRIOCHE CROQUETTE
brioche | rucola | ingelegde ui | kalfscroquette | truffelmayo | 9.5
LINZENSOEP
linzen | kikkererwten | zure room | brood | dip | vega | 9.5
LUXE BRIOCHE GROENTE CROQUETTE
brioche | rucola | ingelegde ui | groentecroquette | truffelmayo | vega | 9.5
TOSTI KIMCHI
zuurdesem | Provolone Dolce en belegen weidegangkaas | srirachamayonaise | vega | 8.1
TOSTI TWEE KAZEN
zuurdesem | Provolone Dolce en belegen weidegangkaas | srirachamayonaise |vega | 7.5
TOSTI HAM KAAS
Gerookte ham van Buitengewone Varkens en belegen weidekaas | srirachamayonaise | 7.5
POFFERTJES
poedersuiker | stroop | roomboter | vega | 9.2
KAASSTENGELS OLD AMSTERDAM
vega | chilisaus | 6 stuks 9.0 | 10 stuks 14.5
LOADED NACHO’S
tortillachips uit de oven | kaas | quacomole | salsa | jalapenopepers | sour cream | vega | 13.2
TRUFFEL & BOSPADDESTOEL BITES
vega | 6 stuks | 10 stuks (zonder saus het lekkers, optioneel met truffelmayo)
BITTERBALLEN VAN DOBBEN
mosterd | 6 stuks 8.7 | 10 stuks 14.0
CHORIZO PETITES CROQUETTES
aioli | 6 stuks 8.7 | 10 stuks 14.0
BROOD MET DIPS
breekbrood bruin en wit | pita sticks |
2 dips | vega | 8.8

nieuw bij meadow: Pizza van fabio!
De Napolitaanse bereidingswijze wordt gecombineerd met de meest verse ingrediënten uit Italië. Fabio’s pizza’s worden eerst gebakken op een loeihete steenoven, daarna op een speciale manier ingevroren om smaak en textuur perfect te behouden. Hierbij draait alles om pure smaken en eenvoud.
We hebben aan het einde van het seizoen bijna elke dag pizza maar op is op hoor!
pizza Margherita
Pizza met speciale volkoren bodem, traditionele Italiaanse gepelde-tomatensaus, Fior di Latte-mozzarella, Grana Padano-parmezaan, EVO-olie en verse basilicum | vega | 13.5
Pizza al Crudo
Pizza met speciale volkoren bodem, traditionele Italiaanse gepelde-tomatensaus, Fior di Latte-mozzarella, ambachtelijke Italiaanse rauwe prosciutto ham*, Grana Padano-parmezaan, verse cherrytomaatjes EVO-olie en verse rucola | *ook als vega te bestellen. 13.9
Pizza Salame
Pizza met speciale volkoren bodem, traditionele Italiaanse gepelde-tomatensaus, Fior di Latte-mozzarella, Soppressa Veneta Salame, EVO-olie en verse basilicum | 13.9
Pizza funghi
Pizza met onze speciale volkoren bodem, traditionele Italiaanse gepelde-tomatensaus, Fior di Latte-mozzarella, selectie van aromatische paddenstoelen, gekookte ham uit Italië, Grana Padano-parmezaan, EVO-olie en verse basilicum.| 13.5
Pizza bianca met truffel
Pizza met speciale volkoren bodem, basis van kookroom, Fior di Latte-mozzarella, selectie van aromatische paddenstoelen, gekookte ham uit Italië, Grana Padano-parmezaan, zwarte truffel uit Italië en een swirl van truffelsaus | 13.9
Bij Fabio’s pizza’s komt de authentieke Napolitaanse bereidingswijze volledig tot zijn recht. Elke pizza wordt met de hand gevormd, luchtig gerezen en vervolgens gebakken in een loeihete steenoven. Hierbij draait alles om pure smaken en eenvoud, waarbij uitsluitend de meest verse ingrediënten uit Italië worden gebruikt.
In de nazomerbar hebben we bijna elke dag pizza, maar op is op hoor!