fbpx

meadow ultimate adventures voor groepen

Een nieuwe samenwerking tussen Ultimate Adventures & Meadow op het Deventer Stadsstrand voor groepen vanaf 70 personen. Alle activiteiten zijn te combineren met een Meadow Arrangement.

 

Archery Tag

Archery Tag speel je in teams tegen elkaar met pijl en boog. Schakel je tegenstander zo snel mogelijk uit, zonder kleerscheuren, want de punt is een zachte bol. Extra leuk: Je speelt op historisch terrein, de stadsweide bij Meadow was in 1578 onderdeel van het strijdtoneel tijdens het Beleg van Deventer.

tijdsduur

ongeveer 1,5 uur of in overleg

mogelijkheden

helaas niet mogelijk op feestdagen en op zaterdag- en zondagmiddagen in juni, juli en augustus

whipe out inflatable parcours

Niet zomaar een doorsnee middag aan de IJssel bij Deventer onder een heerlijk zonnetje. Keihard ploeteren om zo snel mogelijk de eindstreep te halen. Op persoonlijke titel of met je team. Een goede warming up hoort erbij. Dat zorgt voor minder spierpijn achteraf. Kies uit een prachtige selectie banen. Hiervoor geldt wel: hoe meer zielen… hoe meer vreugd. Ideale eyecatcher voor jullie bedrijfsfeest op een toplocatie!

tijdsduur

4 uur of in overleg

prijs

op aanvraag

city adventures

Vertrek van Meadow op het Deventer Stadsstrand met een raft over de IJssel naar de stadszijde. De route wordt door de kapitein bepaald. Luister goed, want alleen door samenwerking en strikte orders bereik je de overzijde. Je meert aan verplaatst je te voet door de binnenstad. Je gaat de hoogte in en duikt in de historie van de Hanze.. Op zoek naar antwoorden én uitdagende opdrachten.

prijs

vanaf 45,00 per persoon voor de activiteit (exclusief eten en drinken)

tijdsduur

ongeveer 4 uur of in overleg

kickbike tour

Je vervoersmiddel is een kickbike. De route bepaal je aan de hand van GPS-coördinaten. En Google? Is je slechtste vriend. Verdeeld in teams step je in en rond Deventer. Niemand weet de eindbestemming. Maar zorg wel dat je de juiste antwoorden verzameld en de opdracht met je hele team goed uitvoert. Dat levert jullie bonuspunten op én het laatste coördinaat. Succes!

meadow eet&drink
arrangementen voor groepen vanaf 70 personen

veelgestelde vragen

De stadsweide van het stadsstrand is in de zomer met mooi weer erg druk met recreanten. Het is dan niet altijd gewenst om een outdoor activiteit te organiseren. Ook kijken we natuurlijk naar de beschikbaarhei van materiaal en begeleiding van Ultimate Adventures. 

X