fbpx

meadow ultimate adventures voor groepen

Een nieuwe samenwerking tussen Ultimate Adventures & Meadow op het Deventer Stadsstrand voor groepen vanaf 100 personen. Alle activiteiten zijn te combineren met een Meadow Arrangement.

 

Archery Tag

Archery Tag speel je in teams tegen elkaar met pijl en boog. Schakel je tegenstander zo snel mogelijk uit, zonder kleerscheuren, want de punt is een zachte bol. Extra leuk: Je speelt op historisch terrein, de stadsweide bij Meadow was in 1578 onderdeel van het strijdtoneel tijdens het Beleg van Deventer.

aantal deelnemers

minimaal 12 deelnemers, maximaal 40 deelnemers (of in combinatie met een andere activiteit)

tijdsduur

ongeveer 1,5 uur of in overleg

prijs

vanaf 24,50 pr persoon voor de activiteit (exclusief eten en drinken)

mogelijkheden

helaas niet mogelijk op feestdagen en op zaterdag- en zondagmiddagen in juni, juli en augustus

whipe out inflatable parcours

Niet zomaar een doorsnee middag aan de IJssel bij Deventer onder een heerlijk zonnetje. Keihard ploeteren om zo snel mogelijk de eindstreep te halen. Op persoonlijke titel of met je team. Een goede warming up hoort erbij. Dat zorgt voor minder spierpijn achteraf. Kies uit een prachtige selectie banen. Hiervoor geldt wel: hoe meer zielen… hoe meer vreugd. Ideale eyecatcher voor jullie bedrijfsfeest op een toplocatie!

aantal deelnemers

in overleg

tijdsduur

4 uur of in overleg

prijs

op aanvraag

mogelijkheden

helaas niet mogelijk op feestdagen en op zaterdag- en zondagmiddagen in juni, juli en augustus

city adventures

Vertrek van Meadow op het Deventer Stadsstrand met een raft over de IJssel naar de stadszijde. De route wordt door de kapitein bepaald. Luister goed, want alleen door samenwerking en strikte orders bereik je de overzijde. Je meert aan verplaatst je te voet door de binnenstad. Je gaat de hoogte in en duikt in de historie van de Hanze.. Op zoek naar antwoorden én uitdagende opdrachten.

aantal deelnemers

minimaal 20 deelnemers, maximaal 60 deelnemers (of in combinatie met een andere activiteit)

prijs

vanaf 45,00 per persoon voor de activiteit (exclusief eten en drinken)

tijdsduur

ongeveer 4 uur of in overleg

mogelijkheden

in overleg

kickbike tour

Je vervoersmiddel is een kickbike. De route bepaal je aan de hand van GPS-coördinaten. En Google? Is je slechtste vriend. Verdeeld in teams step je in en rond Deventer. Niemand weet de eindbestemming. Maar zorg wel dat je de juiste antwoorden verzameld en de opdracht met je hele team goed uitvoert. Dat levert jullie bonuspunten op én het laatste coördinaat. Succes!

sup clinic

Suppen in de Bolwerksplas nabij de Wilhelminabrug geeft je een bijzondere kijk op de groeiende natuurontwikkeling aan de IJssel. Suppen is hier alleen mogelijk onder begeleiding. Je leert hier op rustig vaarwater je evenwicht bewaren. Je krijgt handige tips om vooruit te komen en te balanceren. Je bent even helemaal weg uit de hectiek van de dag. Vergeet vooral niet om je heen te kijken. De skyline van Deventer is vanaf deze kant uniek en er zijn hier bijzondere vogels en dieren te ontdekken.

meadow eet&drink
arrangementen voor groepen vanaf 100 personen

keuze uit

ontbijt

Ook in een box te bestellen voor op de stadsweide of voor onderweg.

tamazzaza lunch

Een maaltijdvullende mix van onze lekkerste lunch en streetfoodgerechten met onbeperkt verse friet, brood en dips. Geserveerd op ons terras. 

tamazzaza diner

Een maaltijdvullende mix van onze lekkerste streetfoodgerechten met onbeperkt verse friet, brood en dips. Geserveerd op ons terras. 

borrel

In overleg.

Meer info volgt…

veelgestelde vragen

Let op! Zolang er nog zoveel onduidelijk is over wat we wanneer mogen en onder welke voorwaarden nemen we voorlopig nog geen aanvragen in behandeling. Dank voor je begrip!

De stadsweide van het stadsstrand is in de zomer met mooi weer erg druk met recreanten. Het is dan niet altijd gewenst om een outdoor activiteit te organiseren. Ook kijken we natuurlijk naar de beschikbaarhei van materiaal en begeleiding van Ultimate Adventures. 

X