fbpx

tot 30 personen?

Reserveren voor groepen tot 30 personen? Klik hier

maatwerk voor groepen van 30 tot 500 personen

Door onze unieke en centrale plek zijn we zeer geschikt voor kleine en grotere groepen in een laagdrempelige setting. Zowel zakelijk als particulier. Verjaardagen, peptalks, trainingen, workshops, bruiloftsborrels, seminars, boekpresentaties, festivals, kleine en grotere borrels, of …? 

Borrel

Meestal werken we met een minimale besteding. Per aanvraag kijken we naar de mogelijkheden.

eten

Borrelhapjes of lekker samen eten met je gasten? Er is veel mogelijk, bij grotere groepen werken we vaak met een externe (BBQ) partner

achtergrondmuziek

Muziek is altijd ondersteunend aan de avond en alleen binnen mogelijk, onder onze eigen voorwaarden.

(Outdoor) Groepsactiviteiten

Organiseer een stadswandeling of outdoor activiteit zoals Archery Tag of beachvolley. Dit is alleen mogelijk bij grotere groepen vanaf 60 personen.

vergaderen of netwerken

Informeer naar de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst, besloten of half besloten.

trouwborrel

Ga je trouwen? Wij nemen dit jaar alleen aanvragen aan voor de borrel!

informatie aanvragen

Wil je meer weten? Vul geheel vrijblijvend ons informatieformulier in voor groepen vanaf 30 personen tot 500 personen en we nemen contact met je op. 

Wij bekijken elke aanvraag individueel en maken altijd een voorstel op maat. Zo hanteren we op een zondag in bijvoorbeeld juni of juli  andere voorwaarden dan op een dinsdag in oktober. 

Afhankelijk van o.a. het moment, de tijdsduur, groepsgrootte en andere voorwaarden is het in sommige gevallen mogelijk om Meadow exclusief voor jou en je groep te hebben. Dit betekent dat we dan voor andere gasten gesloten zijn.

We zijn een horecagelegenheid en het is dus niet mogelijk om eigen hapjes en/of drankjes mee te nemen. Soms zijn er uitzonderingen, bijvoorbeeld als het gaat om gasten met een bepaald (medisch) dieet, maar dit gaat altijd in overleg.

Standaard draaien we onze eigen muziek. Alleen tijdens exclusieve afhuur van onze locatie is het soms in overleg en onder voorwaarden mogelijk om je favoriete achtergrondmuziek, dj of artiest te laten spelen. Buitenmuziek is in Deventer zonder vergunning overigens nergens toegestaan.

Richttijd van een maximale eindtijd bij groepen is 0:00 uur.

Wij beschikken over ruim 4.000 m2 stadsweide waar allerlei outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden. Wij werken samen et Ultimate Adventures. Ook is het mogelijk om vanuit Meadow lekker te wandelen of de stad te bezoeken.

gratis parkeren

Ruim 350 parkeerplaatsen bij de Melksterweide

centrale ligging

Op loopafstand van de binnenstad, goed bereikbaar via het pontje en beide bruggen

Waanzinnig uitzicht

op de oude historische binnenstad van Deventer en de groene uiterwaarden van de IJssel.

kidsproof

Ook leuk en laagdrempelig mét kids!

binnenterras
1 m2
zitplekken buiten
1 +
gratis parkeerplekken
1 +
recreatieweide
1 m2
X