fbpx

ons verhaal

Meadow op het Deventer Stadsstrand

Na een intensief vergunningentraject van vier jaar openden we in april 2019 Meadow op het Deventer Stadsstrand aan westzijde van de IJssel bij Deventer. Een unieke pek met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Deventer

Meadow is jaarlijks tussen april en oktober geplaatst en geopend en je komt hier om te genieten van onze koffie’s, een borrel en onze zomerse gerechten. De openingstijden zijn afhankelijk van het weer en personele bezetting. Afhankelijk van het moment en de grootte van de groep is het in sommige situaties mogelijk om Meadow af te huren.

Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en verantwoord ondernemen met respect voor mens, dier en natuur. Ons tijdelijke horecapaviljoen Meadow is opgebouwd uit gemodificeerde zeecontainers en gebruikte bouwmaterialen. Er zijn samenwerkingen en verbindingen met lokale ondernemers en initiatieven en er worden stads- en streekproducten verkocht. 

Binnen is zitruimte voor ongeveer 60 gasten en op het terras zijn minimaal 100 zitplaatsen gerealiseerd. Zit het terras vol, dan hebben we kleedjes voor in het gras. Inpandig zijn onder andere een horecakeuken, toiletten, bar, koel en opslagruimte aanwezig. Daarnaast is er een kiosk waar passanten en recreanten van de 4.000 m2 recreatieweide terecht kunnen voor bijvoorbeeld een verrassende tosti of een handgemaakt fruitijsje.

Samen met Stichting Deventer Stadsstrand nemen wij het beheer en onderhoud van het perceel van het stadsstrand en omgeving op ons, bijvoorbeeld door het wekelijks maaien van de stadsweide en het schoonhouden van zwerfafval.

Het interieur van Meadow is een eclectische mix tussen botanische en vintage sferen. Gebruikte elementen wisselen af met nieuw en design meubilair en het personeel bestaat voornamelijk uit professionals met voldoende ervaring. Tegelijkertijd worden nieuwe medewerkers binnen het bedrijf getraind en klaargestoomd om volwaardig mee te draaien binnen het bedrijf.

Wij richten ons gedurende het seizoen vooral op locals en passanten zoals de vele wandelaars en fietsers in het gebied. Op warme dagen zijn de recreanten van de openbare stadsweide een belangrijke doelgroep. Gedurende het jaar zijn er meerdere laagdrempelige activiteiten mogelijk en er is ruimte voor kleinschalige privéfeestjes, zoals “trouwen met de voetjes in het gras” of een zakelijke netwerkbijeenkomst. Je kunt je verjaardag bij ons komen vieren of een productpresentatie geven. De mogelijkheden zijn eindeloos, mits het thema past binnen het concept.

 

eten & drinken

Ontbijt, koffie, frisdranken, speciaalbieren, zomerdrankjes, wijnen en eigentijdse streetfood gerechten waarbij de nadruk ligt op lekkere, kwalitatieve en verantwoorde producten

groepen &feestje

Een laagdrempelige verjaardagsborrel of misschien wel het ja-woord aan de liefde van je leven vieren? Bij Meadow is in overleg veel mogelijk!

zakelijk & BEdrijven

Een unieke plek in Deventer voor bijvoorbeeld een vergadering, productpresentatie, netwerkbijeenkomst of bedrijfsborrel.

pop-up horeca

Opgebouwd uit gebruikte zeecontainers en materialen uit de stad

panorama terrassen

Een mix van design en gebruikt meubilair met verschillende zitfuncties om o.a.  te loungen, eten of borrelen.

meadow to go!

Recreanten op de stadsweide kunnen bij onze kiosk en buitenbar terecht drankje, ijsje of selectie van onze streetfoodgerechten

X