fbpx
zaterdag 9 september en zondag 10 september 2023

Circusvoorstelling "ENTREE" bij Meadow OP HET DEVENTER STADSSTRAND

Samen met Circus Snor organiseren we deze zomer voor het derde jaar een toffe kinderactiviteit vol workshops, spelletjes en verwondering bij Meadow op het Deventer Stadsstrand!

ook dit jaar maar liefst 4 voorstellingen van circus snor bij meadow in deventer
zaterdag 9 september 11:00 uur
zaterdag 9 september 16:00 uur
zondag 10 september 12:00 uur
zondag 10 september 16:00 uur

nieuwe voorstelling: entree

Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Entrée!” een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt 2 uur. Op zaterdag 9 september en zondag 10 september strijken ze neer bij Meadow op het Deventer Stadsstrand en verzorgen ze in ieder geval 4 voorstellingen.
Circus Snor reist van 10 juni t/m 24 september door Nederland met een knusse circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Iedereen kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Er zijn voorstellingen in het bos, op een geitenboerderij, in een fruittuin, op een fort of bij een gezellige camping! Zo kun je na de voorstelling ook nog lekker eten, spelen of ontspannen.

de show en artiesten

Dit jaar heeft één van de artiesten een wel heel spannende act ingestudeerd, waar we natuurlijk nog niets van verklappen. In de show ‘Entrée’ kun je de meest knappe kunsten gaan zien, laat je je verrassen en wordt je aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan. Bij Circus Snor zitten de voorstellingen vol humor en worden ze gebracht met een dikke knipoog.   

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.

Zo kun je deze zomer Berl weer gaan zien. Een beroepskluns die ieder jaar het publiek weer weet te verrassen met de meest onhandige, maar spectaculaire stunts. Ook Larissa is weer van de partij. Deze circusjongste heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van circusleerling tot een ware artiest. Spelen met vuur en hangen in de trapeze zijn aan haar wel vertrouwd. Helemaal uit Amerika komt deze zomer Josephine. Een artieste dit net is afgestudeerd aan de circusschool. Ze doet o.a. een act in de lucht en in een Rhönrad.  Dan hebben we ook nog Antoine, net afgestudeerd aan de circusschool in Canada. Deze Fransman zal je versteld doen staan in de Chinese paal.

Uiteraard is circusdirecteur Jasper Riedeman weer in de piste te zien als spreekstalmeester en gaan er jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

 

 

kaartverkoop

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14 Euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.

 

praktische info en veelgestelde vragen

Deze activiteit wordt zonder sponsoring of subsidie georganiseerd. Met de kaartverkoop dekt Circus Snor de kosten van o.a. materialen, uren en het concept van Circus Snor.

Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. De voorstelling vindt plaats in een tent. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Circus Snor of het programma wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. 

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Circus Snor. 

Het totale programma van Circus Snor duurt 2 uur per voorstelling, dit is inclusief kinderkaravaan, voorstelling en pauze. De hekken van het circus gaan open op de tijd die staat vermeld op het aankoopbewijs. Vóór we dan echt de tent in gaan voor onze voorstelling en in de pauze kan je lekker zelf aan de slag met circusmaterialen en onze verschillende spelletjes. Neem je bestelnummer mee naar de kassa. Hier ontvang je jouw snoriginele toegangskaartjes. 
 
Elke bezoeker van Circus Snor heeft een kaartje nodig behalve kinderen t/m 2 jaar.
X