fbpx
zaterdag 14 september en zondag 15 september 2024

Circusvoorstelling " bij Meadow OP HET DEVENTER STADSSTRAND

Samen met Circus Snor organiseren we deze zomer voor het derde jaar een toffe kinderactiviteit vol workshops, spelletjes en verwondering bij Meadow op het Deventer Stadsstrand!

ook dit jaar maar liefst 4 voorstellingen van circus snor bij meadow in deventer
zaterdag 14 september 11:00 uur
zaterdag 14 september 16:00 uur
zondag 15 september 12:00 uur
zondag 15 september 16:00 uur

nieuwe voorstelling: entree

Circus Snor, het geliefde circus voor zowel ouders als kinderen, kondigt met veel enthousiasme de start van hun 10e editie van de zomertournee aan! Onder de betoverende titel “Fête Magnifique” belooft het circus een onvergetelijke circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens!
 
Dompel je 2 uur lang onder in de magische wereld van het circus! Naast de voorstelling kunnen ook alle ouders met hun kinderen voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen.
 
*** Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan ***
Circus Snor komt 14 en 15 september naar Deventer met vier voorstellingen in de knusse circustent op het Deventer Stadsstrand. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan.
 
Iedereen, jong en oud, kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Er zijn voorstellingen in het bos, op een geitenboerderij, in een fruittuin, op een fort, bij een gezellige camping en dus ook bij het Deventer Stadsstrand. Zo kun je na de voorstelling ook nog lekker eten, spelen of ontspannen.
 
*** De show en artiesten ***
Dit jaar viert Circus Snor een feestje: Fête Magnifique. Circus Snor gaat al 10 jaar lang elke zomer op pad. Dat moet gevierd worden! En bij een feestje gaat er tijdens de voorbereidingen wel eens iets mis, komen er bijzondere gasten langs, worden er cadeautjes uitgedeeld, gezongen en kun je fantastische optredens zien in de circustent!\
 
Het publiek zal kunnen genieten van spectaculaire optredens van getalenteerde artiesten, waaronder Claudia en Alessio, de acrobaten uit Italië. Er is een meesterlijke jongleeract en Sabine vertoont haar kunsten in de touwen in de lucht. Larissa laat haar indrukwekkende vuuract zien, terwijl Jasper de toeschouwers versteld zal doen staan met zijn verbazingwekkende illusies.
 

kaartverkoop

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14 Euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.

 

praktische info en veelgestelde vragen

Deze activiteit wordt zonder sponsoring of subsidie georganiseerd. Met de kaartverkoop dekt Circus Snor de kosten van o.a. materialen, uren en het concept van Circus Snor.

Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. De voorstelling vindt plaats in een tent. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Circus Snor of het programma wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. 

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Circus Snor. 

Het totale programma van Circus Snor duurt 2 uur per voorstelling, dit is inclusief kinderkaravaan, voorstelling en pauze. De hekken van het circus gaan open op de tijd die staat vermeld op het aankoopbewijs. Vóór we dan echt de tent in gaan voor onze voorstelling en in de pauze kan je lekker zelf aan de slag met circusmaterialen en onze verschillende spelletjes. Neem je bestelnummer mee naar de kassa. Hier ontvang je jouw snoriginele toegangskaartjes. 
 
Elke bezoeker van Circus Snor heeft een kaartje nodig behalve kinderen t/m 2 jaar.
X