fbpx

een unieke trouwlocatie in deventer

Trouwen met je voetjes in het gras met het uitzicht op je eigen stad? Natuurlijk snappen we dat  Meadow ook de leukste plek is om jullie mooiste dag en het leven te vieren.

samen zorgen we voor de leukste dag!

Ontvangst

Verwelkom je gasten op de manier die bij jullie past met koffie, een borrel of bubbels met wat lekkers.

ceremonie en ja-woord

Volmondig ja zeggen tegen de liefde van je leven met uitzicht op de historische binnenstad van Deventer.

proosten

Een toast op het bruidspaar met bubbels en daarna een fijne borrel met hapjes.

samen eten

Lekkere hapjes, streetfood of happen om te delen, er is veel mogelijk.

avondborrel

Afsluiten met akoestische livemuziek of dj op de achtergrond terwijl de lampjes van de stad langzaam aangaan.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen zeer geregeld de vraag wat de mogelijkheden zijn om bij Meadow te kunnen trouwen. Het is superleuk dat toekomstige bruidsparen zelf al kant en klare plannen hebben om hun eigen mooiste dag vorm te geven. Maar hierdoor hebben we ook gemerkt dat het belangrijk is om vooraf verwachtingen te managen.

We kennen de plek en omgeving zelf natuurlijk het beste en weten uit ervaring niet alleen wat er wél kan en mogelijk is, maar zeker ook de beperkingen die uit praktisch oogpunt, uit respect voor de omgeving of door wet- en regelgeving gelden voor onze bijzondere plek.

Goed om te weten:
We zijn een relatief kleine pop-up zaak en bijvoorbeeld geen “partycentrum” met aparte ruimtes of zalen. Feesten en partijen zijn niet onze hoofdactiviteit, maar doen we af en toe en vooral omdat we het leuk vinden. Maar natuurlijk willen we ook voorkomen dat reguliere gasten die wat willen komen drinken te vaak voor een dichte deur staan omdat er een besloten feestje is.  Mede daarom zijn de momenten dat je bij Meadow kunt trouwen beperkt en zijn we géén officiële trouwlocatie in de gemeente Deventer.

In verband met de onzekerheid rondom de COVID19 situatie nemen wij alleen aanvragen voor bruiloften in behandeling voor september en oktober 2021.

We zijn jaarlijks alleen van april tot en met oktober geopend. In verband met de onzekerheid rondom de covid situatie nemen we voor april en mei 2021 geen bruiloften aan. In de maanden juni, juli en augustus is het erg druk bij Meadow en zijn er sowieso geen mogelijkheden om een besloten feestje bij ons te geven of te trouwen. In 2021 kun je dus alleen in september en oktober bij ons trouwen. De beschikbare datums zijn beperkt. Wij nemen nog geen aanvragen voor 2022 of later in behandeling.

Een eigen DJ is mogelijk maar we hanteren binnen een grens van maximaal 80 dB(A). Dit is dus vooral achtergrondmuziek en misschien niet echt geschikt om te feesten of dansen. Buiten is geen versterkte muziek toegestaan i.v.m. vergunningen.

Eindtijd gaat in overleg maar is altijd uiterlijk 23:00 uur. Als je langer wil doorgaan adviseren we je het avondfeestje ergens anders te vieren. We hebben goede contacten met onze collega ondernemers in de omgeving en denken graag met je mee.

Afhankelijk van de setting gaan we uit van maximaal 60-80 gasten. Bij een eventuele regenbui kan iedereen dan veilig schuilen. Helaas is het i.v.m. wetgeving niet mogelijk om extra overkappingen te plaatsen en is een grotere groep dan ook niet gewenst.

We maken altijd een voorstel op maat, hierbij kijken we vooral naar het moment en de tijdsduur van jullie aanvraag. Meestal rekenen we een minimale besteding voor het exclusieve gebruik van onze locatie. 

Dit is in overleg mogelijk. Wij werken met onze preferred partners voor bijvoorbeeld decoratie en techniek. Onze partners kennen onze plek goed en we hebben korte lijntjes met ze. Dit voorkomt veel stress en gedoe. 

Nee, we zijn een horecazaak en geen buurthuis ;). We maken alleen uitzonderingen als het gaat om bijvoorbeeld een medisch dieet.

X