fbpx
zaterdag 10 september en zondag 11 september

Circusvoorstelling "Chapeu" en de Kinderkaravaan bij Meadow

Samen met Circus Snor organiseren we ook deze zomer een toffe kinderactiviteit vol workshops, spelletjes en verwondering bij Meadow op het Deventer Stadsstrand!

Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Chapeau!” een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. En zaterdag 10 en zondag 11 september komen ze naar Meadow! Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt 2 uur.
 
Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent. Daarnaast gaan er ook weer klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich bij Meadow op het Deventer Stadsstrand voorafgaand aan de voorstelling vermaken met de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.
 
De artiesten
Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show. Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent. Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.
 
Show in de tent
Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. “Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan.”
 
Wat vinden kinderen van een show van Circus Snor?
Circus Snor-fan Xavier (7 jaar): “Al een paar jaar gaan we in de zomer naar Circus Snor. Ik kijk er elke keer naar uit. Ieder jaar is het weer supergrappig! In de pauze probeer ik de trucjes zelf te doen, dat lukt niet altijd. Als je wilt, krijg je ook een snor!”

Kaartverkoop
Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor op www.circussnor.n

Beste circus snor. Wat hebben wij genoten van jullie voorstelling. Kindvriendelijk, niet te groot en ontzettend goede artiesten. Mijn complimenten! Echt een aanrader.

.

praktische info en veelgestelde vragen

meer info volgt

 

Wij proberen ook in deze tijden leuke activiteiten te blijven organiseren. Deze activiteit wordt zonder sponsoring of subsidie georganiseerd. Met de kaartverkoop proberen we de  kosten van o.a. materialen, uren en concept van Circus Snor maar ook de kosten voor promotie en onze eigen uren te dekken. 

Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Circus Snor of het programma wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. 

Nee, het is wel mogelijk je kaartjes door te verkopen aan derden of via bijvoorbeeld ticketswap of social media. 

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Circus Snor. 

Het totale programma van Circus Snor duurt 2 uur per voorstelling, dit is inclusief kinderkaravaan, voorstelling en pauze. De hekken van het circus gaan open op de tijd die staat vermeld op het aankoopbewijs. Vóór we dan echt de tent in gaan voor onze voorstelling en in de pauze kan je lekker zelf aan de slag met circusmaterialen en onze verschillende spelletjes. Neem je bestelnummer mee naar de kassa. Hier ontvang je jouw snoriginele toegangskaartjes. 
 
Elke bezoeker van Circus Snor heeft een kaartje nodig behalve kinderen t/m 2 jaar.
X