fbpx
zondag 27 juni 2021

de kinderkaravaan

Samen met Circus Snor organiseren we op zondag 27 juni een toffe kinderactiviteit vol workshops, spelletjes en verwondering bij Meadow op het Deventer Stadsstrand!

Een actief buitenprogramma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, vol circuslessen, spelletjes en verwondering terwijl ouders lekker bijkletsen op het terras. Natuurlijk covidproof! 

extra programma op zaterdag 26 juni

van 13:00-15:00 uur
10
  • Bepert aantal kaarten beschikbaar voor de snelle beslisser. Op is Op
  • Exclusief servicekosten van onze ticketprovicer
  • Meer info volgt
extra tickets

Beste circus snor. Wat hebben wij genoten van jullie voorstelling. Kindvriendelijk, niet te groot en ontzettend goede artiesten. Mijn complimenten! Echt een aanrader.

Daan, Linde, Rik, Jasmijn en hun vader en moeder( Meern)

.

praktische info en veelgestelde vragen

meer info volgt

* mede i.v.m. covid maatregelen is het circus terrein alleen toegankelijk voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ouders of begeleiders zoeken een plekje op het terras van Meadow!

Wij hanteren alle dan geldende covid maatregelen. 

Nee hoor, jullie ploffen lekker op ons terras voor een hapje en een drankje 🙂

De exacte invulling van de activiteiten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, weersvoorspellingen en covid situatie. meer info volgt

Wij proberen ook in deze tijden leuke activiteiten te blijven organiseren. Deze activiteit wordt zonder sponsoring of subsidie georganiseerd. Met de kaartverkoop proberen we de  kosten van o.a. materialen, uren en concept van Circus Snor maar ook de kosten voor promotie en onze eigen uren te dekken. Daarnaast gaat 1,50 servicekosten per kaartje naar onze ticketservice voor o.a. de online verkoop en veilige en goede doorstroom bij binnenkomst.

Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Circus Snor of het programma wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. In dat geval verplaatsen we de KinderKaravaan en kaartjes blijven dan natuurlijk geldig voor de volgende keer.

Nee, het is wel mogelijk je kaartjes door te verkopen aan derden of via bijvoorbeeld ticketswap of social media. Bij slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden verplaatsen we de KinderKaravaan

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Circus Snor. 

X