fbpx

18 juni t/m 19 september 2021

Deze zomer langs de mooiste rivier van ons land: een buitententoonstelling van 120 km met prikkelende en poëtische kunstwerken van 27 kunstenaars. En een rijk gevarieerd programma vol theater, muziek, kunst, workshops en nog veel meer. Ga op pad met je reisgids en beleef de IJsselvallei als nooit te voren.

Kunstroute

Een internationale buitententoonstelling met 27 kunstwerken in het landschap van de IJsselvallei tussen Kampen en Zwolle.

activiteiten

De hele zomer lang zijn er naast de buitententoonstelling tal van activiteiten te beleven: rondleidingen, lezingen van de kunstenaars, muziek, tentoonstellingen, wandelingen, workshops en theater in de uiterwaarden, bij sluizen, op landgoederen en in de karakteristieke Hanzesteden.

4 fietsetappes

Nieuw is dat de hele route van de IJsselbiënnale ditmaal is onderverdeeld in vier prachtige fietsroutes, die je – als je dat wil – ook weer terugbrengen naar je startplek.


meadow op het deventer stadsstrand is het middelpunt van de ijsselbiennale 2021!

Feestelijke opening bij meadow op het deventer stadsstrand

Op vrijdag 18 juni is de officiële feestelijke opening (genodigden) van de IJsselbiennale 2021 bij Meadow op het Deventer Stadsstrand. 

Meer info volgt.

informatie bij de stuurhut

Tussen 18 juni en 19 september kun je voor al je vragen terecht bij het informatiepunt van de organisatie van de IJsselbiennale, deze is geplaatst bij Meadow op het Deventer Stadsstrand. Kijk voor de openingstijden van het informatiepunt op de website van de organisatie. 

start en finishlocatie's

Als partner van de IJsselbiennale zijn we start- en finishlocatie van de fietsetappe rondom Deventer. Je begint de dag dus lekker met een kopje koffie. Als de Stuurhut gesloten is koop je de reisgids en routekaart en kun je  terecht voor IJsselbiënnale souvenirs. 

eten en drinken bij meadow

Meadow ligt op de route van de IJsselbiennale en daarom de perfecte plek voor een pitstop! meer info volgt

fiets en wandelroute

De IJsselbiënnale kun je het beste op de fiets ontdekken. De organisatie zet voor deze editie in ieder geval vol in op het gebruik van de fiets. Nieuw is dat de hele route van de IJsselbiënnale ditmaal is onderverdeeld in vier prachtige fietsroutes, die je – als je dat wil – ook weer terugbrengen naar je startplek.  

dag van de ijssel 2021

Beleef de IJssel, meer info volgt

Let op: Meadow op het Deventer Stadsstrand is partner van de IJsselbiennale maar  niet betrokken bij de organisatie. Alle inhoudelijke vragen dienen daarom rechtstreeks gesteld te worden bij de organisatie. Havenplein 20, 7411 ME Deventer, 0570 244002 info@ijsselbiennale.nl

X