fbpx
donderdag 9 september 2021

Film aan de ijssel 2021

Een groot bioscoopscherm, het fantastische decor van de lampjes van onze eigen stad die schitteren over de IJssel, een fijne nazomeravond, strandstoeltjes, zitzakken, kaarslicht, fakkels, een kwalitatieve film, koptelefoons, lekkere hapjes en drankjes, fijne mensen. Zomaar wat ingrediënten van nu al magische avond(en) bij Meadow op het Deventer Stadsstrand. Natuurlijk zorgen we samen voor het naleven van de COVID19 maatregelen.

film donderdag 9 september:

babyteeth

BABYTEETH is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.

Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, LITTLE WOMEN) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?

BABYTEETH werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Venetië, waar Toby Wallace de prijs won voor Beste Nieuw Acteertalent. Ook de talentvolle Eliza Scanlen behoort tot de nieuwe lichting veelbelovende actrices; ze was eerder te zien in de HBO serie Sharp Objects en in Greta Gerwig’s film LITTLE WOMEN. Na het regisseren van het derde seizoen van de hitserie Killing Eve, reisde Shannon Murphy voor BABYTEETH af naar het IFFR (International Film Festival Rotterdam), waar de film werd omarmd door het publiek. 

veelgestelde vragen

Let op! We huren extra meubilair in dus er zijn voldoende zitplekken. Het is mede i.v.m. covid niet toegestaan eigen meubilair mee te nemen, dus ook geen stoeltjes. Het koelt ’s avonds vrij snel af dus neem gerust een kleedje of extra jas mee. De film start als het donker genoeg is, dus “ergens” rond 20:30 uur. maar het kan ook zo maar later of eerder zijn. Om de avond nog leuker te maken schuif je vooraf aan om te eten (op reservering, bestel nu vast je favo (vega) burger of borrelbox!). Iedereen krijgt bij aankomst zijn of haar eigen koptelefoon voor het geluid. Tijdens de film is er een pauze om wat lekkers te kunnen halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt.  Tijdens de film is er een pauze voor toiletgebruik of om wat af te halen aan de bar/ Na afloop is onze bar mede ivm covid situatie gesloten.

Er zijn een beperkt aantal kaarten verkocht en we houden ons daarmee aan de maatregelen. Verschuif aub niet met ons meubilair. Volg de looplijnen, voorkom wachtrijen bij de entree, bar en toiletten. Alleen samen zorgen we voor een veilige plek en waarborgen we de covid 19 maatregelen.

In 2021 draaien we Babyteeth.

Met de kaartverkoop proberen we de  kosten van o.a. de inhuur van het grote scherm, project, filmrechten, koptelefoons en extra meubilair te dekken. Daarnaast gaat 1,50 servicekosten per kaartje naar onze ticketservice voor de online verkoop. en het scannen van de kaartjes bij entree. We ontvangen geen subsidies voor Film aan de IJssel.

Superleuk! Je meldt je tussen 17:00 en 19:30, het eten wordt mede ivm covid maatregelen uitgeserveerd in disposables. Zorg dat je op tijd bent en voorkom een rij bij de ingang, bar en toiletten, zodat je niet hoeft te haasten voor de film. De borrelboxen kunnen rond 20:00 uur worden afgehaald.

Vanaf ongeveer 19:00/19:15 uur kunnen de headphones worden opgehaald na het vertonen van je e-ticket.

We reserveren geen zitplekken voor de film, ook niet in combinatie met onze eetarrangementen

Dit jaar plaatsen we géén overkapping. Ook als het regent gaat Film aan de IJssel gewoon door.  Paraplu’s e.d. zijn niet toegestaan, eventueel regenkleding wel.

Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Outdoor Cinema of de film wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. In dat geval verplaatsen we de filmavond, kaartjes blijven dan natuurlijk geldig voor de volgende filmavond.

Nee, het is wel mogelijk je kaartjes door te verkopen aan derden of via bijvoorbeeld ticketswap of social media. Bij slecht weer of andere onvoorziene omstandigeheden verplaatsen we Film aan de IJssel.

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Outdoor Cinema (techniek en film)

Reclame maken?

Voorafgaand aan de film reclame maken voor jouw bedrijf? Dit kan al vanaf 100 euro.

Meer info? info@meadow-deventer.nl

 

X