fbpx
donderdag 9 september 2021

Film aan de ijssel 2021

Een groot bioscoopscherm, het fantastische decor van de lampjes van onze eigen stad die schitteren over de IJssel, een fijne nazomeravond, strandstoeltjes, zitzakken, kaarslicht, fakkels, een kwalitatieve film, koptelefoons, lekkere hapjes en drankjes, fijne mensen. Zomaar wat ingrediënten van nu al magische avond(en) bij Meadow op het Deventer Stadsstrand. Natuurlijk zorgen we samen voor het naleven van de COVID19 maatregelen.

film donderdag 9 september:

Film?

Traditiegetrouw verklappen we ook dit jaar nog niet direct welke films we gaan vertonen. Bij voldoende kaartverkoop organiseren we meerdere avonden Film aan de IJssel.

veelgestelde vragen

Let op! We huren extra meubilair in maar er zijn ook deels zitplekken in het gras. Neem dus gerust een kleedje of klapstoeltje mee* . Tussen elke 2 personen hanteren we 1,5 meter afstand.  Een dekentje of dikke trui of jas is verstandig. De film start als het donker genoeg is, dus “ergens” tussen 20:00 en 20:30. Om de avond nog leuker te maken schuif je vooraf aan om te eten (op reservering, bestel nu vast je favo (vega) burger!). Iedereen krijgt bij binnekomst zijn of haar eigen koptelefoon voor het geluid. Tijdens de film is er een pauze om wat lekkers te kunnen halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt. 

* zolang de covid maatregelen gelden zijn eigen klapstoeltjes of kleedjes helaas niet toegestaan.

Er zijn per avond een beperkt aantal kaarten verkocht. Stoelen staan in rijen van 2 opgesteld, daartussen is weer 1,5 meter ruimte. Verschuif dus niet met ons meubilair. Volg de looplijnen, voorkom wachtrijen bij de entree, bar en toiletten. Alleen samen zorgen we voor een veilige plek en waarborgen we de covid 19 maatregelen.

Meer info volgt

Met de kaartverkoop proberen we de  kosten van o.a. de inhuur van het grote scherm, project, filmrechten, koptelefoons en extra meubilair te dekken. Daarnaast gaat 1,50 servicekosten per kaartje naar onze ticketservice voor de online verkoop. en het scannen van de kaartjes bij entree. We ontvangen geen subsidies voor Film aan de IJssel.

Superleuk! Je meldt je tussen 17 en 19:30, het eten wordt mede ivm covid maatregelen uitgeserveerd in disposables. Zorg dat je op tijd bent en voorkom een rij bij de ingang, bar en toiletten, zodat je niet hoeft te haasten voor de film.

Niet gereserveerd? De foodtruck is ook gewoon open 🙂

Vanaf ongeveer 19:00/19:15 uur kunnen de headphones worden opgehaald na het vertonen van je e-ticket.

We reserveren geen zitplekken voor de film, ook niet in combinatie met onze eetarrangementen

Dit jaar plaatsen we géén overkapping. Ook als het regent gaat Film aan de IJssel gewoon door.  Paraplu’s e.d. zijn niet toegestaan, eventueel regenkleding wel.

Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Outdoor Cinema of de film wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. In dat geval verplaatsen we de filmavond, kaartjes blijven dan natuurlijk geldig voor de volgende filmavond.

Nee, het is wel mogelijk je kaartjes door te verkopen aan derden of via bijvoorbeeld ticketswap of social media. Bij slecht weer of andere onvoorziene omstandigeheden verplaatsen we Film aan de IJssel.

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Outdoor Cinema (techniek en film)

Reclame maken?

Voorafgaand aan de film reclame maken voor jouw bedrijf? Dit kan al vanaf 100 euro.

Meer info? info@meadow-deventer.nl

 

X