fbpx
donderdag 7 september 2023

Film aan de ijssel 2023

Een groot bioscoopscherm, het fantastische decor van de lampjes van onze eigen stad die schitteren over de IJssel, een fijne nazomeravond, strandstoeltjes, zitzakken, kaarslicht, fakkels, een kwalitatieve film, koptelefoons, lekkere hapjes, fijne mensen en drankjes uit onze barcontainer. Zomaar wat ingrediënten van nu al magische avond(en) bij Meadow op het Deventer Stadsstrand. 

film donderdag 7 september 2023
let op! kaartverkoop start in janauri

veelgestelde vragen

Let op! We huren extra meubilair in dus er zijn voldoende zitplekken. Het koelt ’s avonds vrij snel af dus neem gerust een kleedje of extra jas mee. De film start als het donker genoeg is, dus “ergens” rond 20:30 uur. maar het kan ook zo maar later of ietsje eerder zijn. Zorg dus dat je op tijd bent. Om de avond nog leuker te maken schuif je vooraf aan om te eten (op reservering, bestel nu vast je favo (vega) burger of borrelbox!). Iedereen krijgt bij aankomst zijn of haar eigen koptelefoon voor het geluid. Tijdens de film is er een pauze om wat lekkers te kunnen halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt.  Tijdens de film is er een pauze voor toiletgebruik.

Afhankelijk van de weerssituatie bekijken we op de avond zelf of de bar tijdens de film, in de pauze en na de film wel of niet geopend is.

Traditiegetrouw maken we deze pas een aantal weken van te voren bekend. 

Met de kaartverkoop proberen we de  kosten van o.a. de inhuur van het grote scherm, project, filmrechten, koptelefoons en extra meubilair te dekken. Daarnaast gaat 1,50 servicekosten per kaartje naar onze ticketservice die zorgt voor de online verkoop en de mogelijkheden voor het scannen van de kaartjes bij entree. In tegenstelling tot soortgelijke evenementen ontvangen we geen subsidies of overheidsgeld voor Film aan de IJssel en organiseren wij het volledig voor eigen rekening en risico.

Superleuk! Je meldt je tussen 17:00 en 19:30, de (vega)happen met friet worden  uitgeserveerd in disposables. Zorg dat je op tijd bent en voorkom een rij bij de ingang, bar en toiletten, zodat je niet hoeft te haasten voor de film. De borrelboxen kunnen tussen 20:00 en 20:30 uur worden afgehaald. Voorafgaand eten is alleen mogelijk bij vooruitbetaling en onze keuken is de rest van de dag gesloten.

Let op: de kaartjes voor het eten zijn exclusief filmkaartjes. Vergeet dus de kaartjes voor de film niet te kopen.

Vanaf ongeveer 19:00/19:15 uur kunnen de headphones worden opgehaald na het vertonen van je e-ticket. Na afloop kun je ze weer op dezelfde plek inleveren.

We reserveren geen zitplekken voor de film, ook niet in combinatie met onze eetarrangementen. We huren extra meubilair in waardoor iedereen kan zitten.

Als het regent gaat Film aan de IJssel in principe gewoon door.  Paraplu’s e.d. zijn niet toegestaan, eventueel regenkleding wel. We hebben poncho’s besteld.

Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Outdoor Cinema of de film wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. In dat geval verplaatsen we de filmavond, kaartjes blijven dan natuurlijk geldig voor de volgende filmavond. Wij kunnen geen geld teruggeven als je de nieuwe datum niet kunt.

Nee, het is wél mogelijk je kaartjes door te verkopen aan derden of via bijvoorbeeld ticketswap of social media. Bij slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden verplaatsen we Film aan de IJssel. Dit is overmacht en ook dan kunnen we geen geld teruggeven.

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Outdoor Cinema (techniek en film)

X