fbpx

website under construction

Binnenkort bij jouw horecazaak, festival of winkel?

Help je mee?
Per verkocht ijsje wordt er € 0,50 aan Stichting Beat Batten gedoneerd. Hoe meer mensen dus een regenboogijsje kopen, hoe beter – en daar kun jij bij helpen! Door een officieel verkooppunt te worden draag je een belangrijk steentje bij aan onze missie om kinderen met Batten weer een toekomst te geven.


Pleun Janssen uit Deventer

het meisje achter het ijsje...

Pleun’s Regenboogijs is een ijsje met een serieuze boodschap. Naast een vrolijk meisje dat gek is op regenbogen is de 7-jarige Pleun namelijk ook één van de 60 kinderen in Nederland die de ziekte van Batten heeft. Deze stofwisselingsziekte met een dodelijke afloop is op dit moment (nog) niet te behandelen.

Om meer onderzoek naar de genezing van Batten mogelijk te maken, besloten Pleuns ouders actie te ondernemen. Samen met ijsprofessor Matthijs Maassen ontwikkelden ze een lekker en verantwoord ijsje waarvan een deel van de opbrengst naar Stichting Beat Batten gaat.
En de kleuren, die mocht Pleun bepalen. Daar hoefde ze niet lang over na te denken: alle kleuren van de regenboog natuurlijk!

Pleun is twee jaar na de diagnose al zo goed als blind. Ze weet niet welke aftakeling haar zonder behandeling nog meer te wachten staat.

De ouders van Pleun zijn horeca-ondernemers en zetten hun bedrijf al langer in als podium voor meer aandacht voor de ziekte. Het Pleun’s Regenboogijsje wordt dan ook al een tijdje verkocht bij hun horecazaak Meadow op het Deventer Stadsstrand. Per verkocht ijsje doneren ze 50 cent aan Stichting Beat Batten, een organisatie die zich inzet voor meer naamsbekendheid, onderzoek en behandeling van de ziekte. 

Per verkocht Pleun's Regenboogijsje doneren wij 50 cent aan Stichting Beat Batten Voor een toekomst zonder Kinderdementie

De ziekte van batten & Stichting Beat Batten

Batten is een dodelijke stofwisselingsziekte die vrijwel uitsluitend bij kinderen voorkomt. De ziekte leidt tot een snel afnemend gezichtsvermogen, epilepsieaanvallen, geheugenverlies en kinderdementie. Door verlies van spierkracht komen kinderen met deze ziekte op een gegeven moment in een rolstoel terecht, verliezen de mogelijkheid om te communiceren en zelfstandig te eten en drinken en komen te overlijden tussen het 15de en 25ste levensjaar.

Stichting Beat Batten (ANBI-status en CBF-erkend) zamelt geld in voor onderzoek om deze vorm van kinderdementie in de toekomst te kunnen behandelen of zelfs genezen. Daarnaast zet de stichting zich in voor voorlichting aan medici, onderzoekers en familie. 

wordt ook verkooppunt met jouw horecazaak of festival!

Per verkocht ijsje wordt er € 0,50 aan Stichting Beat Batten gedoneerd. Hoe meer mensen dus een regenboogijsje kopen, hoe beter – en daar kun jij bij helpen! Door een officieel verkooppunt te worden draag je een belangrijk steentje bij aan onze missie om kinderen met Batten weer een toekomst te geven. Waar kun je als verkooppunt standaard op rekenen:

kleine ordergrootte

Probeer uit of Pleun’s Regenboogijs in de smaak valt door te beginnen met een openingsorder van 200 stuks.

Marketing ondersteuning

Laat zien dat je Pleun’s Regenboogijsje verkoopt met de bijgeleverde posters, raamborden, raamstickers en menukaarten. Ook zijn er toffe stoepborden verkrijgbaar!

Landelijke levering

Onze ijskoeriers komen jouw bestelling hoogstpersoonlijk bij je langsbrengen, waar in Nederland je onderneming ook zit.

vaste leverdag per week

Door een vast moment af te spreken waarop je bestelling wordt geleverd, heb je er hierna geen omkijken meer naar.

ja, ik wil meer informatie over het Pleun's Regenboogijse voor mijn horecazaak, winkel of festival!

meer weten?

informatie voor pers & media

persbericht

Binnenkort online!

foto's & packshots

Binnenkort online!

contact

wij zijn het best bereikbaar via mailadres info@regenboogijsje.nl

X