fbpx

met medewerking van o.a.

Onderstaande acts staan inmiddels geboekt. Blijf ons volgen voor de rest van het programma.

Brenda Bee

Livemuziek

De Bellenbaas

Kidsweide

Brand Speciaalbier

Foodtruck

Go Ahead Eagles

Selectiespelers & Clinics

Stokes BBQ American Kitchen

Foodtruck

Sgt. Friendly

DJ

Oh Vogel

Theatervoorstelling

Brandweer Deventer

Demonstratie
kids

Dennis Brugman / Giocatori

DJ

Meneer Temaki

Foodtruck

Vieze Vedi

DJ

De IJsprofessor

Workshop Kids
kids

Schmink & Glittertattoos

Kids

Kar-Ma

Foodkar

Canoe Polo

Deventer Kano Vereniging

De Gele Verhalenbus

Voorlezen
kids

Mini Zweefmolen

Kidsweide
kids

Silent Disco DJ's

De knutselarij

workshop
kids


en er komt nog veel meer...

Zondag 29 september ga je met het hele gezin naar Meadow Fest op het Deventer Stadsstrand. Een toffe dag voor het goede doel: Stichting Beat Batten. We maken er met talloze partners een eigentijds festival van met kidsactiviteiten, demo’s, workshops, clinics, sport, een silent disco, foodtrucks en nog veel meer. Toegang is gratis.

DEVENTER BUDDY CHALLENGE
Tanja Hogenberg van Trainingsstudio FRIS verzorgt het actieve gedeelte met de Deventer Buddy Challenge. Er hebben zich meer dan honderd deelnemers aangemeld.

KIDSWEIDE
De kinderen kunnen in verschillende tenten lekker knutselen bij De Knutstelarij en Tante Kaat of zelf ijs maken met de IJsprofessor. De Bellenbaas en Gele Verhalenbus zijn er ook om de dag voor de jongsten tot een succes te maken. Kinderen kunnen op het Helden-parcours hun skills laten zien, de Deventer Kano Vereniging, Brandweer en Reddingsbrigade geven demonstraties van hun kunnen. En even bijkomen kan daarna in de mini-zweefmolen. Ook is er een theatervoorstelling Oh Vogel

GO AHEAD EAGLES / ZPORTZ VOETBALCARROUSSEL
Ook Go Ahead Eagles is partner van Meadow Fest. Dat betekent dat onder andere Paul Bosvelt en selectiespelers Maarten Pouwels en Hobie Verhulst aanwezig zijn. In de Zportz voetbalcarrousel houden we een groot voetbalfeest met onder andere een opblaasbaar vier-tegen-vier-veld, een reuzendartboard en een snelheidsmeter. Wil jij meedoen met je hele team of je klas?

SILENT DISCO
Aan het eind van de middag, om 17.00 uur, toveren we Meadow van binnen om tot urban jungle met veel groen, discoballen, foute lampjes en een grote dansvloer. Alles wat jij hoeft te doen is je koptelefoon scoren en de voetjes van de vloer te doen op de muziek van jouw favoriete kanaal. De silent disco dj’s nemen het tegen elkaar op tegen onze eigen local heroes als Vieze Vedi en Sgt. Friendly.

FOODTRUCKS EN ACTS OP HET BUITENPODIUM
Natuurlijk krijg je honger van zoveel leuke dingen. Meneer Temaki zorgt voor zijn befaamde sushi, het Koffie circus staat garant voor een perfect kopje koffie en het pannenkoekenhuis Olst regelt lekkere pannenkoeken en poffertjes voor je. Je kunt ook gaan voor de vega curry van Kar-Ma, de lekkerste Amerikaanse BBQ-specialiteiten van Stokes BBQ, speciaalbieren uit de Speciaalbierfoodtruck van Brand Bierbrouwerij, loempia’s, wafels en Onwijs Lekker IJs. Ondertussen wordt je vermaakt door onder andere Frank Oosterwegel met zijn prijzenrad, Brenda Bree met haar piano en Dennis Brugman/Gio Catori met zijn draaitafels. En dat alles met uitzicht op de mooiste skyline die je kunt bedenken: het historische stadsfront van Deventer .