fbpx
donderdag 10 en vrijdag 11 september 2020

Film aan de ijssel 2020

Een groot bioscoopscherm, het fantastische decor van de lampjes van onze eigen stad die schitteren over de IJssel, een fijne nazomeravond, strandstoeltjes, zitzakken, kaarslicht, fakkels, een kwalitatieve film, koptelefoons, lekkere hapjes en drankjes, fijne mensen. Zomaar wat ingrediënten van nu al twee magische avonden bij Meadow op het Deventer Stadsstrand.

filmkaartje voor vroege vogels

14,00 p.p.

Snelle beslissers betalen 15 euro voor een filmkaartje inclusief huur van de koptelefoon en servicekosten. Op is op.

reguliere filmkaartjes

18,50 p.p.

Reguliere filmkaartjes kosten 18,50 per persoon. Dit is inclusief huur van de koptelefoon en servicekosten. Op is op.

combikaartje film & streetfood plank

vroege vogel: 37,50
regulier: 41,00

Vooraf lekker samen bij ons eten? Dat kan! Profiteer van onze combideal op onze streetfood plank en een filmkaartje (inclusief huur koptelefoon)

 De planken worden geserveerd tussen 17:00 en 19:00 uur uur) Vol is vol.

veelgestelde vragen

Let op! We huren extra meubilair in maar er zijn ook deels zitplekken in het gras. Neem dus gerust een kleedje of klapstoeltje mee. Een dekentje of dikke trui of jas is verstandig. De film start als het donker genoeg is, dus “ergens” tussen 20:00 en 20:30. Om de avond nog leuker te maken schuif je vooraf aan om te eten. Iedereen krijgt tijdens de film zijn eigen koptelefoon voor het geluid. Tijdens de film is er een pauze om wat lekkers te kunnen halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt. 

Superleuk! We serveren dit binnen bij Meadow. Tafels en zitplekken gaan op basis van inloop. Het kan dus zo maar zijn dat jullie bij andere leuke gasten aan tafel zitten 🙂 

Vanaf ongeveer 19:00/19:15 uur kunnen de headphones worden opgehaald na het vertonen van je e-ticket.

We reserveren geen zitplekken voor de film, ook niet in combinatie met onze eetarrangementen

Ook als het regent gaat Film aan de IJssel gewoon door.  Paraplu’s e.d. zijn niet toegestaan, eventueel regenkleding wel. Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Outdoor Cinema of de film wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. In dat geval verplaatsen we de filmavond, kaartjes blijven dan natuurlijk geldig voor de volgende filmavond.

Nee, het is wel mogelijk je kaartjes door te verkopen aan derden of via bijvoorbeeld ticketswap of social media. 

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Outdoor Cinema (techniek en film)