fbpx
vrijdag 27 september 2019

Film aan de ijssel

Een groot bioscoopscherm, het fantastische decor van de lampjes van onze eigen stad die schitteren over de IJssel, een fijne nazomeravond, strandstoeltjes, zitzakken, kaarslicht, fakkels, een kwalitatieve film, koptelefoons, lekkere hapjes en drankjes, fijne mensen. Zomaar wat ingrediënten van nu al een magische avond bij Meadow op het Deventer Stadsstrand.

Foto: Jan Heitsma / Digidiaal

filmkaartje voor vroege vogels

sorry uitverkocht

Snelle beslissers betalen 10,50 voor een filmkaartje inclusief huur van de koptelefoon en servicekosten. Op is op.

reguliere filmkaartjes

sorry uitverkocht

Reguliere filmkaartjes kosten 14 euro per persoon. Dit is inclusief huur van de koptelefoon en servicekosten. Op is op.

combikaartje met Tamazzaza diner

sorry uitverkocht

Vooraf lekker samen bij ons eten? Dat kan!  Profiteer van onze combideal op Tamazzaza diner en een filmkaartje.

 Tamazzaza: Kleine gerechtjes (vis, vlees en vega) uit de Arabische keuken. Het leukst om te delen met de hele tafel. Geserveerd met verschillende soorten brood en dips. Voorkeur voor vega, laat het ons dan weten… (geserveerd tussen 17:00 en 19:00 uur uur) Vol is vol.

Avondhap

sorry uitverkocht

Voorafgaand onze (maaltijdvullende) avondhap bij ons eten? Reserveer snel want vol is vol. Keuze uit vlees of vega. 15 euro per persoon. Geserveerd tussen 17:00 en 19:00 uur.Vol is vol.

film: Captain fantastic

Keuze film i.s.m. met Filmhuis de Keizer Deventer en Outdoor Cinema Amsterdam

In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen…

Niet alleen Mortensen maakt grote indruk, maar ook de kinderen zijn stuk voor stuk verbluffende acteurs. Matt Ross won de prijs voor Beste Regisseur in het programma ‘Un Certain Regard’ van het Filmfestival van Cannes.

veelgestelde vragen

Let op! We huren extra meubilair in maar er zijn ook deels zitplekken in het gras. Neem dus gerust een kleedje of klapstoeltje mee. Een dekentje of dikke trui of jas is verstandig. De film start als het donker genoeg is, dus “ergens” tussen 20:00 en 20:30. Om de avond nog leuker te maken schuif je vooraf aan om te eten (uitverkocht). Iedereen krijgt tijdens de film zijn eigen koptelefoon voor het geluid. Er is pauze tijdens de film om wat lekkers te kunnen halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt. 

Superleuk! We serveren onze avondhappen (vlees of vega) en Tamazzaza tussen 17:00 en 19:00 binnen bij Meadow. Tafels en zitplekken gaan op basis van inloop. Het kan zo maar zijn dat jullie bij andere leuke gasten aan tafel zitten 🙂 

Vanaf ongeveer 19:00/19:15 uur kunnen de headphones worden opgehaald (alleen met ticket)

We reserveren geen zitplekken voor de film, ook niet in combi met onze eetarrangementen

Ook als het regent gaat Film aan de IJssel gewoon door.  Paraplu’s e.d. zijn niet toegestaan, eventueel regenkleding wel. Als extra service is er een grote extra overkapping op ons terras geplaatst voor een deel van de zitplekken. Houdt er wel rekening mee dat er paal in de zichtlijn kan staan.

Wij houden de weersomstandigheden goed in de gaten. Je kunt bij slechte voorspellingen gewoon komen. Uit ervaring weten we dat slecht weer vaak snel over waait. Alleen bij gevaarlijke omstandigheden (storm) of officiële waarschuwingen overleggen wij met Outdoor Cinema of de film wel of niet kan doorgaan. Deze beslissing maken we uiteindelijk zelf. In dat geval verplaatsen we de filmavond, kaartjes blijven dan natuurlijk geldig voor de volgende filmavond. 

Nee, het is wel mogelijk je kaartjes door te verkopen aan derden of via bijvoorbeeld ticketswap of social media. De avond is uitverkocht dus de kans is groot dat je hem nog kunt doorverkopen/

Meadow op het Deventer Stadsstrand in samenwerking met Outdoor Cinema (techniek en film)