fbpx

Dit seizoen is alles even anders...

Dit seizoen zal voor iedereen even wennen zijn, maar eigenlijk hanteren we 3 simpele regels:

1. Gebruik je gezonde verstand.
2. Volg onze huisregels en aanwijzingen voor de veiligheid van jezelf, onze gasten en medewerkers.
3. Snap of respecteer je bovenstaande twee punten niet dan is Meadow voor jou blijkbaar niet de juiste plek en kun je beter ergens naar toe…

Deze pagina zal regelmatig worden aangepast n.a.v. nieuwe maatregelen. Check voor je ons bezoekt dus even voor de laatste updates.

van 16 tot en met 31 mei zijn wij alleen geopend voor take-out: je bestelt je favo koffie, koude drankje, handgemaakte taart of onwijs lekker ijsje bij onze barcontainer aan de bolwerksweg

restaurant

Vooralsnog kiezen we er voor om ons overdekte zitgedeelte gesloten te houden. Het is dus nog niet mogelijk om te reserveren.

terrassen

Maandag 1 juni openen wij om 12 uur ons terras. Reserveren is niet mogelijk. Respecteer onze tafelindeling en houdt 1,5 meter afstand. Vol is Vol.

stadsweide

Houd 1,5 meter afstand en gebruik je gezonde verstand. O.a. zwemmen, BBQ-en en versterkte muziek zijn ook dit jaar niet toegegaan.

toiletten
Op warme dagen en bij drukte vragen wij een bijdrage voor toiletbezoek.

openingstijden
Onze openingstijden kunnen per dag wisselen.

kaart
Onze kaart en ons aanbod kan per dag wisselen. Op is Op.

reserveren?

Voorlopig is reserveren nog niet mogelijk. Binnenkort meer informatie

Van 16 mei tot en met 31 mei is Meadow bij mooi weer geopend voor take-out. De openingstijden wisselen per dag. Onze binnen- en buitenterrassen, toiletten en andere faciliteiten zijn zijn tot 1 juni gesloten i.v.m. Covid19 maatregelen.

Wij hebben een drank- en horecavergunning en mogen alleen alcoholhoudende dranken verkopen voor consumptie op ons terras en restaurant. Deze zijn echter gesloten i.v.m. covid maatregelen. Dat sommige horeca zich misschien niet aan de regels houden is voor eens geen reden om ons ook niet aan de regels te houden.

Hiermee compenseren wij de extra kosten voor het reguleren en intensief schoonmaken van onze toiletten zodat onze gasten, recreanten en passanten veilig en schoon naar het toilet kunnen.

Nee, voorlopig is ons overdekte zitgedeelte gesloten. Op ons terras reserveren wij niet. 

Wij hanteren het protocol van Koninklijke Horeca Nederland.

1,5 meter afstand

Ook bij ons geldt 1,5 meter afstand.

ben je ziek?

Heb je koorts of andere covid klachten? Dan ontvangen we je graag een ander keer

Volg onze looplijnen

I.v.m. de veiligheid voor jezelf, onze medewerkers en andere gasten

Betaal met pin

Liever géén contant geld

X